Arkkitehtuurikilpailu on alkanut

Tampereen Musiikkiakatemiatalon laajennus

Tampereen Konservatoriotalon Säätiö järjestää Konservatoriotalon laajennuksen suunnittelusta yleisen arkkitehtuurikilpailun. Laajennusosaan sijoitetaan musiikki- ja tanssisaleja sekä opetustiloja aputiloineen. Laajennuksen pinta-ala on 4500 m².

Kilpailun tarkoituksena on löytää Konservatoriotalon laajennuksen toteuttamiseksi ainutlaatuiseen Pyynikin kaupunkiympäristöön sopiva, arkkitehtonisesti korkeatasoinen ratkaisu, jossa esteettiset, toiminnalliset ja teknis-taloudelliset sekä kestävän kehityksen tavoitteet on ratkaistu tasapainoisesti. Kilpailulla halutaan kohottaa Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen konservatorion tunnettuutta korkeatasoisina musiikki- ja tanssialojen kouluttajina yhteisen nimittäjän Tampereen Musiikkiakatemia alla.

Ohjelma-asiakirjatiedostoja on 4.12.2013 täydennetty olemassaolevan rakennuksen julkisivu- ja leikkauspiirustuksilla (dwg & pdf).

Ilmakuvia alueesta  jpg

Konservatorio_stillkuva Konservatorio_panoraama

Kuvia talosta ja tontista  jpg

Konservatorio_1Konservatorio_3Konservatorio_2Konservatorio_4Konservatorio_5Konservatorio_6Konservatorio_7

Tampereen Konservatoriotalon Säätiö on kokouksessaan 10.12.2013 nimennyt palkintolautakunnan puheenjohtajaksi Lauri Rantalan.