Haku TAMK musiikin harjoitusoppilaaksi

Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi (AMK) -opiskelijat suorittavat opintojensa aikana opetusharjoittelua. Näihin opintoihin tarvitsemme oppilaita vasta-alkajista pidemmällä oleviin. Opetusharjoittelua on koko koulutuksen ajan eli neljän vuoden ajan.

TAMK musiikin koulutuksessa opetusharjoittelua ohjaavat pääosin TAMKin yliopettajat ja lehtorit. He ovat mukana osalla opetustunneista. Opetuksen toteuttamisesta vastaavat ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Oppilaat saavat Tampereen ammattikorkeakoululta todistuksen osallistumisestaan opetukseen.

Voit hakea musiikin harjoitusoppilaaksi täyttämällä sähköisen henkilötietolomakkeen
https://lomake.tamk.fi/lomakkeet/19850/lomake.html

 

Soitinlainat

Jos sinulla on tarvetta soitinlainaan, ota yhteyttä opettajaasi, joka selvittää onko sopivaa soitinta saatavilla. Soitinlainat tehdään yhteistyössä Tampereen konservatorion kanssa ja konservatorio laskuttaa siitä hinnastonsa mukaisesti.

Yhteystiedot

TAMK musiikin koulutuksen pedagogiikan vastaavana toimii musiikkipedagogiikan lehtori Mirja Kopra mirja.kopra@tuni.fi ja käytännön asioita hoitaa koordinaattori Soile Helminen soile.helminen@tuni.fi.