Kirjasto

Musiikkiakatemian kirjasto on kaikille avoin kirjasto, joka palvelee ensisijaisesti Tampereen konservatorion ja TAMK Musiikin opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Kirjastopalveluja hoitaa Tampereen yliopiston kirjasto, jonka verkkosivut löytyvät osoitteesta: www.tuni.fi/fi/kirjasto.

Kirjaston aineisto

Musiikkiakatemian kirjastossa on nuotteja, kirjoja, levyjä ja musiikkialan lehtiä. Suurin osa on lainattavissa. Nuottien ja kirjojen laina-aika on 28 vrk. Käsikirjaston kirjoja ja lehtiä voit lukea kirjastossa, ja levyjen kuuntelua varten on soittimia ja nojatuoleja viihtyisässä kuunteluhuoneessamme.

Kirjaston aineisto on selailtavissa Tampereen yliopiston TuniLib-palvelussa, jonka osoite on tuni.finna.fi. TuniLibissä voit myös uusia lainoja.

Lainaamista varten saat kirjastosta kirjastokortin. Musiikkiopistolaisten tarvitsemat nuotit lainataan ensisijaisesti opistolaisen omalla kortilla, ei opettajan tai vanhemman. Korttihakemuksen voit tehdä sähköisellä lomakkeella kirjaston sivuilla tai tiedot voidaan täyttää Musiikkiakatemian kirjaston tiskillä.

Oikopolkuja kirjaston sivuille:

Lainojen uusiminen verkossa

Kirjastokorttihakemus

Palveluhinnasto

Tampereen yliopiston kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot

Hankintaehdotus