Ilmainen

Ilmainen

Lied-akatemian mestarikurssin päätöskonsertti

Lied-akatemian mestarikurssi huipentuu opiskelijoiden konserttiin Pyynikkisalissa. Konsertti on yleisölle avoin ja sinne on vapaa pääsy, tervetuloa kuuntelemaan!

Suomen Lied-akatemia kouluttaa ja konsertoi Tampereella

Tampereelle kokoontuu syyslomalla 19.-22.10 iso joukko lied-taiteen ammattilaisia ja opiskelijoita syventämään lied-musiikin taitojaan. Tampereen konservatorion tiloissa järjestetään mestarikurssi opiskelijoille ja lisäksi lauantaina ja sunnuntaina järjestetään koulutuspäivät lied-kouluttajille. Lied-kouluttajille tulevat luennoimaan Gustav Djupsjöbacka, Juha Karvonen ja Teivas Oksala. Lisäksi professori emeritus Matti Lehtinen kertoo lauantai-iltana klo 18.15. Pyynikkisalissa ajatuksiaan Lied-taiteesta, laulun ja runon liitosta. Häntä haastattelee Lied-akatemian puheenjohtaja Ulla Raiskio. Yleisö on tervetullut kuuntelemaan Lehtisen haastattelua.

Laulajia ja pianisteja tulevat opettamaan arvostetut ammattilaisduot Helena Juntunen ja Eveliina Kytömäki, Martina Roos ja Heikki Pellinen sekä Aarne Pelkonen ja Juho Alakärppä. Torstaista sunnuntaihin kestävä mestarikurssi huipentuu opiskelijoiden konserttiin Pyynikkisalissa 22.10. klo 14. Konsertti on yleisölle avoin ja sinne on vapaa pääsy, tervetuloa kuuntelemaan!

Suomen Lied-akatemian koulutustoimintaa tukee Suomen kulttuurirahasto.
Lisätietoja: Ulla Raiskio/ ulla.raiskio@tamk.fi tai Paula Kostia/tuottaja@liedakatemia.fi