Kilpailu

Kilpailu

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille.

Kilpailu järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla 17.–18.3.2018. Viimeinen hakupäivä on 15.10.2017. Ilmoittautumislomake löytyy sivulta www.kuoronjohtajat.fi/kuoronjohtajakilpailu.

Kilpailun järjestää Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry yhteistyössä TAMK Musiikin koulutuksen ja Tampereen Konservatorion kanssa. Kilpailun voittaja saa johtaa konsertin ammattilaiskuoro Tampere Cappellan kanssa Tampereen Sävel -festivaalilla 2019 ja lisäksi 500 euron rahapalkinnon. Kilpailuun valitut johtajat pääsevät työskentelemään kilpailussa Kamarikuoro Näsin, Mieskuoro Valkian ja Spira Ensemblen kanssa.

Kaikkiin kilpailun tapahtumiin lukuun ottamatta sunnuntaiaamupäivän suljettuja harjoituksia on yleisöllä vapaa pääsy. Muut tapahtumat ovat maksuttomia, finaalikonserttiin myydään lippuja.

Kilpailun säännöt, tuomaristo, ohjelmisto sekä aikataulut löytyvät Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen nettisivuilta www.kuoronjohtajat.fi/kuoronjohtajakilpailu.

Lisätietoja kilpailusta saa Suomen Kuoronjohtajayhdistyksestä(puheenjohtaja@kuoronjohtajat.fi) ja Tampereen Musiikkiakatemiasta (markus.yli-jokipii@tamk.fi).